BGtop

Печалба от Промо кодове

Какво са кодовете за отстъпка?

 

Кодът за отстъпка не е нищо повече от буквено-цифров купон, който може да се използва при пазаруване. Той трябва да бъде въведен преди плащане на дължимата сума и най-общо казано дава възможност да се възползвате от по-ниски общи разходи. При всички случаи трябва да се отбележе, че видовете ваучери за отстъпки, на които може да се разчита, са много: някои гарантират по-ниска цена, други промоционални кодове могат да осигурят безплатна доставка (без разходи за доставка) и подаръци.

 

Как да клиента да избере код за отстъпка?

 

Реалното предназначение на кодовете за отстъпки също е променливо, от гл. т. на това, че те могат да бъдат изключителни или публични, но също така и предназначени за нови клиенти. В допълнение, съществуват и такива с възможност за възстановяване на суми по поръчки, както и тези, които трябва да бъдат уползотворени в рамките на определен период от време. В някои случаи, за използването на купон е необходимо да се спазват специфични условия и правила. Това е и причината, поради която е препоръчително да се вземе предвид и с особено внимание цялата информация, свързана с тях.

 

Как Вие и Вашият клиент печелите от код за отстъпка?

 

 

За всяка реализирана продажба от клиент на който сте предоставили код за отстъпка получавате 3% от общата сума на поръчката без цена за доставката. Клиента също получава 3% отстъпка от стойността на продукта, по този начин клиента е стимулиран да използва кода, както и Вие, че сте му го предоставили. Може да раздавате по каквито канали решите тези кодове - било то Facebok, Youtobe или на Ваш Блог. Комисионните се получават 14 дни след покупката, тъй като клиента има право да се откаже в рамките на този период по закон. За да получите комисионната си трябва еднократно да полълните Декларация(Въпросник) с информация за Вас, нужна за осчетоводяване на данъци, както и да ни посочите предпочитан метод за получаването на възнаграждението Ви. Ще се радваме на добро сътрудничество и парньорство.

 

За повече въпроси пишете на имейл: getforyou.eu@gmail.com

 

Интернет доставчик и сервиз за компютри Клуб Галанто за здравословно хранене Медицински транспорт с частна линейка Вкусна храна от Морски бриз - гр. Обзор Танцова школа Естрея - Модерния балет Веспър 55 - Видеонаблюдение и контрол