Хайде да започваме! Сега ще те преведа набързо през стъпките:

 • Избери продукт от сайта
  1. Избери продукт от сайта, натисни „Купи с TBI Pay” и посочи срока на плащане. Наш служител от Центъра за обслужване на клиенти ще се свърже с теб, за да попълните твоите данни.
 • Избери продукт от сайта
  2.След това погледни телефона си за SMS. При одобрение на заявката ти, ти пращаме SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш личната си карта.
 • Избери продукт от сайта
  3.Ние сме на ход и проверяваме снимките, след което ти пращаме линк с целия пакет документи за подписване чрез SMS и на email. За да ти е по-лесно наш служител отново се свързва с теб, за да подпишеш дистанционно пакета, като трябва да му продиктуваш уникален временен ОТП-код за достъп, които получаваш чрез SMS. А подписаният договор и останалите документи получаваш на подадения от теб email.
 • Избери продукт от сайта
  4. И вече сме на финала! Очаквай покупката/ите си на посочения адрес в срока, упоменат от търговеца на сайта му.

Още се чудиш дали да пазаруваш с TBI Pay? Нека ти разкажа за предимствата:

 • Пестиш време - пазаруваш изцяло онлайн от всяка точка, в която имаш активен интернет, без да си ограничен от работно време и да се разхождаш до магазина и до банковия клон;
 • Получаваш отговор на заявката си до минути;
 • Данните ти са напълно защитени – процесът по събиране на данни и подписване е сигурен и преминава през секретни линкове и специален уникален код. И всичко това се случва дистанционно, легално и съобразено изцяло с ГДПР правилата. Искаме да ти е лесно и затова с TBI Pay е се налага да инсталираш допълнителни приложения за подпис или да си правиш допълнителни регистрации;
 • Погасяваш вноската си, както ти е удобно онлайн/офлайн – знаеш, ли че можеш да платиш месечната си вноска по 11 удобни начина, пазарувайки с TBI Pay? А вече можеш да го направиш светкавично бързо отвсякъде през мобилното ни приложение TBI Bank App. Изтегли го лесно оттук:
Свали от App Store Свали от Google Play

С TBI Pay покупките ти са защитени :)

Не пропускай при покупка на вноски с TBI Pay да добавиш застраховка „Защита на покупката и стоката“. Важно е! В случай на пълна повреда, кражба, грабеж или други неблагоприятни събития, съобразно посочените условия на нашия застраховател, той може да покрие частично или изцяло стойността на стоката. Научи повече за защитата наш служител 0700 17 571 / *8242 или прочети ТУК.